A GREEK DINNER WITH TINO MARTIN

AANVANG

VANAF 18:00 TUSSEN 19:00 UUR

DATUM

DONDERDAG 29 FEBRUARI 2024

TICKET

TICKET INCL. 3 GANGEN KEUZE MENU

€135,- PER PERSOON

EXCLUSIEF DRANKJES

Op donderdag 29 februari 2024 hebben wij de eer om Tino Martin als onze speciale gast te verwelkomen. Tino Martin heeft het afgelopen jaar indrukwekkende concerten gegeven, zowel in de Ziggo Dome als in Rotterdam Ahoy.


Dit is jouw kans om een intiem concert in athene mee te maken, met de beste nederlandse hits live gezongen door onze artiesten, zowel in solo's als duetten. Onze dj en onze saxofonist zullen zorgen voor een prachtige afsluiting van de avond.


We garanderen dat u een onvergetelijke show zult beleven, met een vol programma van entertainment waarin Tino Martin de hoofdrol speelt!


Reserveer voor de meest geweldige show!


*Na betaling is restitutie niet mogelijk!

HET BESTE CADEAU!

GIFTCARD


Verwen uw partner, vrienden, collega's of een familielid met een onvergetelijk ervaring bij Athene Palace Wateringen. Onze gift cards zijn te bestellen vanaf 25 euro tot elke wenselijk bedrag en blijven altijd geldig. U kunt een Giftcard zowel in Wateringen als in Den Haag afhalen.

Athene Palace Wateringen  bevindt zich op een unieke locatie, midden in het centrum van Wateringen. Kom kijken in de nieuwste hotspot van Wateringen! Parkeren kan bij ons achter helemaal gratis (klik hieronder).

CONTACT

RESTAURANT

MA - ZO | 16.30 uur - 00:00 uur


KEUKEN

MA - ZO | 16.30 uur - 22.00 uur


TELEFONISCH BEREIKBAAR

MA - ZO | 11.00 uur - 00.00 uur

Volg ons ook op Instagram en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen en nieuws van onze aankomende evenementen!